Hoe werkt het?

Bestel een groente- of fruittas…

Ook genieten van onze tassen? Vul het bestelformulier in en meld je aan. Na je aanmelding ontvang je in jouw eerste tas de clubkaart van Bioboer Giel. Op deze kaart staan je naam, de tas(sen) van jouw keuze en de Poiesz of de Coop waar je jouw tas kunt ophalen vermeld.

Ben je op vakantie of om een andere reden niet in staat om jouw tas op te halen? Stuur even een mailtje naar info@bioboergiel.nl. Dan zetten we je het abonnement gewoon even op pauze! Toch liever een andere tas? Geen probleem! Stuur ons hiervoor een mailtje.

Bekijk alle tassen

 

…of neem een proefabonnement

Liever eerst proberen? Kies dan voor ons proefabonnement. Je mag 5 weken lang een tas ophalen en ontvangt de 5e tas helemaal gratis! Niet tevreden? Dan kun je altijd contact opnemen. Bevalt het wel, dan hoef je geen extra actie te ondernemen en verlengen wij het abonnement automatisch voor je.

Bestel proefabonnement

Betaal eenvoudig via automatische incasso

Als je een abonnement hebt op de biologische groente- en/of fruittas van Bioboer Giel, kun je dit niet contant betalen of pinnen in de winkel. Bioboer Giel werkt met automatische incasso. Op deze manier kunnen we de innings- en administratiekosten voor abonnementssysteem zo laag mogelijk houden.

Machtiging automatische incasso
Bij het aanvragen van een abonnement vul je een aantal betaalgegevens in. Zo verleen je tot opzegging van je abonnement een machtiging aan Bioboer Giel om eens per 3 weken het verschuldigde bedrag automatisch van je bankrekening af te schrijven. Je hebt tot 8 weken na afschrijving gelegenheid het bedrag terug te laten boeken door jouw bank. Je behoudt dus de volledige zeggenschap over je geld. Duidelijk en gemakkelijk.

Voor het proefabonnement is de machtiging eenmalig. Bij voortzetting van het abonnement wordt deze eenmalige machtiging automatisch omgezet in een doorlopende machtiging.

Niet eens met een afschrijving? Binnen 8 weken kun je de opdracht aan jouw bank geven het bedrag terug te boeken. We vragen vriendelijk ook contact met ons op te nemen, zodat we de facturering kunnen controleren.

Intrekking machtiging automatische incasso
Bij de beëindiging van het abonnement is het niet nodig de machtiging in te trekken. Nadat de laatste betaling is afgeboekt vervalt de machtiging automatisch.

Haal de tas op bij jouw Poiesz of Coop

De biologische tassen van Bioboer Giel zijn bij alle Poiesz of Coop supermarkten verkrijgbaar. Je kiest eenmalig jouw Poiesz of Coop supermarkt en kunt vervolgens iedere week daar jouw tas ophalen. Ben je op vakantie of om een andere reden niet thuis? Dan zetten we je abonnement gewoon even op pauze! Neem hiervoor contact met ons op.

Zoek een winkel in de buurt

Veelgestelde vragen